La recerca en aliments per a la salut, a la Setmana de la Ciència de la URV a Reus

0
184

En el marc de la programació de la Setmana de la Ciència que organitza la URV, el dimarts 13 de novembre, a les 10 del matí, la Unitat Tecnològica de Nutrició i Salut d’Eurecat (av. De la Universitat 1) obre les portes per acostar la seva activitat al públic en relació als serveis científics i tecnològics que desenvolupa en tot allò que té a veure amb el consum d’aliments i la salut i, concretament, amb els aliments funcionals. Així mateix, acostarà als assistents els ob jectius dels dos projectes d’investigació que desenvolupa en el marc del projecte Nutrisalt: Cercar nous ingredients de productes de proximitat, i Crear la Unitat de Seguretat Alimentària i la Plataforma d’Ecotoxicitat.

L’activitat anirà a càrrec de Montserrat Traver, membre de l’Àrea de Biotecnologies d’Eurecat. És necessari inscriure-s’hi prèviament a través del correu montserrat.traver@eurecat.org

Nutrisalt
El projecte d’investigació PECT Nutrisalt, impulsat per l’Ajuntament de Reus i amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —URV, Fundació URV, EURECAT i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)—, està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.

Amb un pla d’actuació que té com a horitzó el 2020, disposa d’un pressupost de prop de dos milions d’euros, cofinançats al 50% amb fons provinents del programa FEDER de Catalunya i amb un 25% per la Diputació de Tarragona. La resta l’aporten les institucions implicades en el projecte.

FER UN COMENTARI