La professora Sílvia Simon Rabaseda de la UdG, premi Jaume Vicens Vives

S’han lliurat quatre premis individuals i tres premis col·lectius dotats amb 20.000 euros cada un i es lliuraran durant la inauguració oficial del nou curs acadèmic 2017-2018, el proper 8 de setembre

0
538

El Govern ha aprovat concedir les distincions Jaume Vicens Vives 2017 a la qualitat docent universitària a quatre professors i tres projectes de les universitats catalanes. Els guardonats han estat seleccionats a partir de les propostes fetes pels consells socials de les universitats públiques o òrgans equivalents de les universitats privades.

La professora de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona Sílvia Simon Rabaseda rebrà un dels quatre premis individuals “per la seva contribució a la qualitat de la docència universitària en l’ús de les noves tecnologies i les noves metodologies per facilitar l’aprenentatge, així com pel seu lideratge com a dona científica i el seu compromís amb la ciència”.

Els premis individuals, valorats en 20.000 euros cada un, han distingit també Antoni Carreras Casanovas (Universitat Rovira i Virgili), Mar Sabadell Bosch (Universitat Oberta de Catalunya) i Julita Oliveras Masramon (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya).

Els premis col·lectius, també dotats amb 20.000 euros cada un, reconeixen la tasca del Grup d’Innovació Docent Consolidat Dikasteia de la Universitat de Barcelona, el Projecte Aprenentatge Servei en l’àmbit de l’optometria al Centre Universitari de la Visió de la Universitat Politècnica de Catalunya i el projecte “La formació Dual: un enfocament innovador d’integrar en el projecte formatiu de l’estudiant universitari el treball i l’estudi” de la Universitat de Lleida.

Els premis van ser creats per Decret del Govern de 1996 i es lliuraran el proper 8 de setembre, durant l’acte d’inauguració del nou curs acadèmic 2017-2018. L’import atorgat a cada persona i projecte guardonats s’haurà de destinar a projectes d’innovació o de millora docent.

FER UN COMENTARI