La Policia Municipal deté dues persones per robatoris a domicilis a Girona

La col·laboració ciutadana va ser clau per poder fer les detencions quan sortien d'un domicili

0
402

La Policia Municipal de Girona va detenir el dijous 20 de juliol E. I., de 22 anys i nacionalitat búlgara, i M. S, també de 22 anys i de nacionalitat italiana com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili.

Al voltant de les 13h, la central de comandament de la Policia Municipal de Girona va rebre la trucada d’un ciutadà que alertava haver vist dues dones en actitud sospitosa per la zona de l’Eixample. L’home va posar sobre avís que les dones entraven i sortien de les escales de veïns que trobaven al seu pas. Aquesta actitud li va despertar sospites que volguessin entrar en pisos buits.

Seguidament, la central va passar la descripció de les sospitoses a totes les unitats policials operatives en aquell moment. Una d’aquestes unitats, en concret una dotació no uniformada, va veure dues joves que sortien per la porta d’un edifici, les característiques de les quals coincidien plenament amb les de les dones descrites.

Ateses les nombroses possibilitats que es tractés de les sospitoses, els agents es van identificar com a policies i les van aturar. En veure’s descobertes, les dones es van alterar molt, motiu que va refermar les sospites. Un cop identificades, els policies els van demanar que obrissin les bosses de mà que duien. En mostrar-les, es va posar al descobert que duien tres guardioles amb força diners a l’interior, un estri per obrir portes, així com objectes personals i de bellesa que no eren de la seva propietat i dels quals tampoc en podien acreditar la procedència.

Un cop a les dependències policials, es va constatar que els diners que havien sostret eren més de 2.400 €, entre moneda europea i divises estrangeres.

Per tot plegat les dones, de qui no consten antecedents ni domicili conegut, van quedar detingudes a l’espera de ser traslladades davant l’autoritat judicial.

FER UN COMENTARI