La Policia Local i els comerciants de Tortosa s’uneixen per millorar la seguretat

El projecte els permetrà alertar de possibles furts amb més rapidesa i transmetre informació important

0
589
Wifi_Penedès_728x90

Amb l’objectiu d’agilitzar la comunicació entre la Policia Local i els comerciants de Tortosa davant de qualsevol incidència de seguretat, de servei o de mobilitat, el cos de policia juntament amb els comerciants de la zona han engegat el projecte Antena Comercial. Aquest tindrà per objectiu seguir treballant per la construcció d’una ciutat encara més segura a través d’un sistema de comunicació basat en la missatgeria instantània Whatsapp. Aíxi ho han presentat aquest matí l’alcalde, Ferran Bel, els regidors de Seguretat i de Comerç, Alfredo Ferré i Emili Lehmann, l’inspector en cap de la Policia Local, Jesús Fernández, i la presidenta de la Federació Comercial i de Serveis de Tortosa, Maria José Ferré.

La inciativa és un pas més en la línia desenvolupada durant els últims anys per la Policia Local de Tortosa de treball en xarxa amb els comerciants del municipi, per tal de fomentar les mesures d’autoprotecció amb les campanyes informatives de Comerç Segur. L’alcalde de Tortosa ha destacat que l’objectiu és “millorar la seguretat i també la sensació de seguretat” i ha recordat que, tot i que els indicadors continuen sent bons, “no podem abaixar la guàrdia”.

En els propers dies, agents de la Policia Local es desplaçaran als comerços de Tortosa per informar d’aquest nou projecte començant per la zona centre. Se’ls informarà degudament de les normes d’ús i se’ls oferirà tota la informació necessària per tal que decideixin, de forma lliure i voluntària, si en volen formar part.

 

 

 

FER UN COMENTARI