La Policia Local del Vendrell es defensa del vídeo mostrant les seves instal·lacions

El vídeo que, suposadament està fet des de dins, va ser publicat a Youtube un dia abans de la Junta Local de Seguretat.

0
990
Wifi_Penedès_728x90

La Policia Local del Vendrell s’ha volgut defensar del vídeo que fa dos dies es va penjar a Youtube mostrant les seves instal·lacions. Tant Rafel Gosálvez, regidor de seguretat ciutadana com Jordi Altarriba, inspector en cap de la policia local, han indicat que en aquest temps no han rebut cap queixa per part de cap policia local i que els ha sorprés molt aquest vídeo en el qual apareixen imatges que tenen més de set anys.

En els darrers mesos les instal·lacions de la policia local així com les de Comarruga s’han pintat  tant internament com externament, s’han comprat armilles per tots els policies locals, s’ha adequat una sala amb pantalles més grans i s’ha dotat amb GPS els transmissors. Pel que fa als vehicles s’han comprat dues furgonetes noves, un 4×4 i estan pendents d’una licitació per dos cotxes més. Rafel Gosálvez, ha indicat que actualment la caserna és prou bona per haver estat una estació d’autobusos que s’ha hagut d’adequar però, que són conscients que encara s’han de millorar coses.

Jordi Altarriba, inspector en cap de la policia local del Vendrell, ha indicat que “qualsevol policia local té diferents canals per fer-lis arribar les queixes i que, en cap moment, n’han rebut cap sobre els temes que s’exposen”. Així mateix han mostrat la zona de les bicicletes i material requisat i han indicat que no es poden desfer d’allò fins que el jutge ho decideixi.

El vídeo que, suposadament està fet des de dins, va ser publicat a Youtube un dia abans de la Junta Local de Seguretat.

FER UN COMENTARI