La Policia Local de Torredembarra s’adhereix a la campanya ‘Polseres Candela’

0
807

La Policia Local de Torredembarra s’adhereix a la campanya “Polseres Candela”, una iniciativa en que hi col·laboren, entre d’altres, diferents policies locals d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona, amb la voluntat de contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil.
La història va començar a mitjans del 2013 amb Candela, una nena ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia. Per omplir les llargues hores que passava l’hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dos de les seves amigues, la Mariona i Daniela, van decidir donar el nom de CANDELA a les polseres i van tenir la idea de muntar una parada en el seu poble per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. Va ser tot un èxit i aviat es van implicar els seus amics i familiars en la producció de les polseres per ajudar-les.

Les Candeles no són un article comercial, no es venen ni es compren, són un símbol d’amistat i solidaritat que es lliura com a agraïment pel donatiu, portar-la t’identifica com a membre d’aquesta gran cadena solidària per la investigació del càncer infantil. Per tan sols una donació de 3 € o 5 € es pot adquirir la Candela i contribuir amb el 100% del donatiu a la investigació del càncer infantil.

A Torredembarra, es poden adquirir a les dependències de la mateixa Policia Local, a la Carretera de la Riera, 20-24.

FER UN COMENTARI