La Policia Local de Cambrils millora la flota de vehicles amb dues noves motos

Els nous vehicles substituiran dos quadricicles en desús, que reutilitzarà l’empresa municipal Ingesol per al manteniment de platges

0
731
FarmaciaBanyeres_728x90

La Policia Local de Cambrils ha millorat el parc mòbil amb l’adquisició de dues noves motocicletes i ha cedit dos quadricicles tot terrenys (Quads 4×4) a l’empresa municipal Ingesol, que els reutilitzarà per al manteniment de les instal·lacions de les platges i costes cambrilenques. Aquests quadricicles estan en bon estat però eren d’un ús limitat per part d’agents que a l’estiu reforçaven la vigilància a les costes i al barri del port, perquè des de la prefectura de la policia local s’havia optat per fer aquest tipus de serveis a peu o en bicicleta.

La regidora Yolanda Quilez ha explicat que caldrà seguir renovant la flota de vehicles progressivament perquè cada cop està més envellida, tot i que s’ha renovat parcialment, amb adquisicions com un tot terreny o un turisme, i ara amb les dues motocicletes. La regidora confia que en els propers anys , si les perspectives econòmiques i inversores ho permeten, es podrà efectuar aquesta renovació de recursos de vehicles per donar cobertura en tots els aspectes de seguretat necessaris per a la ciutat.

FER UN COMENTARI