La Pobla ja té a punt les activitats infantils d’estiu

La tradicional sortida de colònies i el campus multiesportiu tornaran a centrar les propostes de lleure infantil i juvenil. Ambdues activitats tindran lloc la darrera setmana de juny

0
755
Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

Els infants i joves de La Pobla veuen cada cop més proper el final del curs acadèmic i, amb ell, l’arribada de les esperades vacances d’estiu. I com cada any, l’Ajuntament de La Pobla ja treballa en l’organització de diferents propostes de lleure específic per a aquest sector poblacional.

En concret, el consistori ja té a punt les colònies d’estiu, que tindran lloc del 26 de juny al 2 de juliol, a Can Mundet (Vidreres, la Selva). Aquesta proposta s’adreça a joves nascuts entre els anys 2003 i 2009, que viatjaran fins a una antiga masia catalana totalment restaurada i convertida en casa de colònies, amb amplis exteriors per jugar i piscina. Situada en plena natura, al cor de la Selva i a només 15 quilòmetres de Tossa de Mar, Can Mundet és un espai ideal per gaudir d’un gran ventall d’activitats, com les que duran a terme els joves pobletans en una nova edició de les colònies organitzades per l’Ajuntament.

Els interessats a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció fins al 12 de juny, tot adreçant-se a la Casa de la Vila, on rebran un codi de barres per tal de fer el pagament corresponent. Pel que fa al preu d’aquesta activitat, serà de 170 € per als joves empadronats al municipi; i de 250€ per als no empadronats. A més, el consistori ha previst el pagament fraccionat en dos terminis, amb l’objectiu de facilitar i fer més còmode el pagament. En cas d’acollir-se a aquesta opció, les famílies hauran de satisfer el primer pagament abans del 13 de maig, i el segon, del 16 de maig al 12 de juny.

Un cop tancat el termini d’inscripcions, els participants i les seves famílies seran convocats a una reunió informativa, que tindrà lloc el 16 de juny a les 19.30 hores, a l’espai jove de les Escoles velles. En aquesta reunió s’informarà de tots els detalls relatius a aquesta nova edició de les colònies municipals que, com sempre, gaudiran de valent els infants i joves de La Pobla.

D’altra banda, aquells que optin per quedar-se al poble també tindran opcions de lleure, ja que el consistori organitzarà la sisena edició del campus multiesportiu municipal. Aquest mantindrà l’essència d’anys anteriors: oferir un espai per a que infants i joves puguin practicar un gran ventall d’esports, tant individual com col·lectius. Entre altres modalitats, hi tindran protagonisme esports com el bàsquet, handbol, tennis taula, beisbol, floorball, rugbi, futbol, pàdel, tennis i els esports d’aigua.

El campus multiesportiu tindrà lloc a les instal·lacions esportives municipals, del 26 de juny a l’1 de juliol. Els participants gaudiran amb l’esport i també compartiran taula, ja que aquesta proposta es desenvoluparà de 9 a 17 h, amb dinar i berenar inclòs. Per als infants de P4 i P5, l’horari serà fins a les 13.15 hores. En els propers dies, l’Ajuntament definirà el preu de l’activitat i el termini d’inscripció a la mateixa.

FER UN COMENTARI