La Pobla de Mafumet celebra la festivitat de Sant Isidre

Prop de 450 persones es van donar cita a la zona de les moreres, on va tenir lloc un esmorzar popular

0
542
Wifi_Penedès_728x90

Ahir diumenge va tenir lloc una nova edició de la tradicional Festa de Sant Isidre, que com sempre va organitzar la Cooperativa Agrícola de Sant Isidre amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Prop de 450 persones es van donar cita a la zona de les moreres, on va tenir lloc un esmorzar popular que va permetre als assistents degustar cansalada virada, baldana, llonganissa, pa amb tomàquet, vi, refrescos i fruita. Finalitzat l’àpat, grans i petits van gaudir amb la tradicional passejada en carro que, com sempre, va comptar amb carruatges, ponis i cavalls.

Enguany i com a novetat, la Festa de Sant Isidre va incloure una exhibició de talla de fusta amb serra mecànica.

Amb la mirada posada en la Festa Major de Sant Joan

Un cop tancada la Setmana Cultural celebrada el passat mes d’abril, així com la Diada d’entitats i la Festa de Sant Isidre, l’Ajuntament de La Pobla ja prepara en els darrers detalls per enllestir la Festa Major de Sant Joan. Com sempre, el programa d’actes oferirà un ampli ventall de propostes per a tots els gustos, en unes celebracions que s’allargaran del 3 al 26 de juny.

Amb tot, l’activitat festiva i cultural prosseguirà amb les habituals Festes d’Estiu que, com sempre, permetran als habitants de La Pobla gaudir amb originals, divertides i refrescants propostes de tota

mena. En el marc d’aquestes celebracions, l’activitat més destacada serà el concert que Antonio Orozco oferirà el proper 15 de juliol. L’artista estarà acompanyat a l’escenari pel reusenc Antonio Cruz.

Tots dos presentaran els seus darrers treballs discogràfics al públic que acudeixi a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal.

FER UN COMENTARI