La Pobla, a punt per rebre els Jocs Mediterranis

Ajuntament i Diputació presenten les millores introduïdes al camp de futbol municipal, amb una jornada de portes obertes molt participada

0
272

La reforma de les instal·lacions municipals que acolliran els Jocs Mediterranis a La Pobla ja són una realitat. Ho són, de fet, des de fa uns mesos, si bé ahir al migdia va tenir lloc l’estrena oficial amb la jornada de portes obertes que va permetre a pobletans i visitants conèixer de primera mà les millores introduïdes en aquest equipament de titularitat municipal i que, en les properes setmanes, acollirà parcialment la competició de futbol dels Jocs.

En concret, el recinte pobletà serà la seu on s’hi disputaran de fins a sis partits de la competició de futbol. Entre ells, La Pobla coneixerà l’equip guanyador de la medalla de bronze, a més de determinar un dels finalistes i el setè classificat de la competició.

L’acte, que va reunir un gran nombre d’assistents a les instal·lacions esportives municipals, va començar amb els parlaments institucionals, a càrrec del diputat Joan Olivella, en representació de la Diputació de Tarragona, i de Joan Maria Sardà, alcalde de La Pobla. El primer va destacar el compromís de la institució supramunicipal amb els Jocs i amb la millora i renovació d’equipaments municipals, en aquest cas vinculats a la celebració dels propis Jocs.

Pel que fa a l’alcalde pobletà, va mostrar el seu agraïment a la Diputació pel suport econòmic que ha fet possible la millora del camp de futbol municipal, així com també a l’Ajuntament de Tarragona i al seu alcalde –present en aquesta jornada de portes obertes-, per la confiança dipositada en La Pobla com una de les seus dels Jocs. Sardà també va aprofitar l’acte per avançar que les reformes continuaran en els propers mesos, i ho faran amb la renovació per complet de la zona de vestidors del futbol base.

Un cop finalitzats els parlaments es va procedir a descobrir la placa commemorativa d’aquest acte d’inauguració de la remodelació del camp de futbol municipal amb motiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Així es va donar pas a un recorregut guiat per les instal·lacions que s’han vist millorades amb aquesta intervenció, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet.

Amb aquesta inversió s’ha pogut millorar tant la superfície de joc com els accessos, serveis i instal·lacions interiors de l’equipament, que són compartits pel camp de futbol i pel pavelló annex.

Entre les millores introduïdes hi destaquen la construcció de serveis higiènics amb accés directe des de les graderies, la remodelació integral dels vestidors, la creació d’una sala polivalent per a autoritats, equip directiu i treballs d’oficina, la reforma de la sala de premsa, la modificació dels

FER UN COMENTARI