La pluja i les baixes temperatures no van impedir l’èxit de la VI Mostra de l’enramada

La gran carpa instal.lada va permetre realitzar gairebé totes les activitats

0
162
Imatge de l'alcalde de L'Arboç, Joan Sans, el regidor Alfons Ribas i els propietaris del restaurant El Barretet, Joel Molina i Pep Sendra. (Lluís Tamayo)

La capitalitat enogastonòmica de l’Arboç dels passats dies 26 i 27 d’octubre amb la celebració de la VI Mostra Enogastronòmica de l’Enramada, no es va veure condicionada per la pluja i el fred gràcies a la gran carpa que es va instal.lar. Així, quasi totes les activitats, showcookings, exhibicions i concerts es van poder dur a terme amb tota normalitat. Cal destacar la participació récord amb venda de tiquets del divendres tarda nit amb un ple total i amb un gran ambient.

 

L’única activitat que es va haver de suspendre va ser la cercavila gegantera a causa de la pluja que va fer acte de presència just a l’hora que s’havia de dur a terme i els inflables infantils. Però la caminada guiada entre vinyes pels voltants de la Vila de dissabte al matí es va poder fer amb normalitat i amb una bona participació.

 

La resta d’activitats, com la xerrada inaugural amb showcoking de la Mary Herrera i el Jordi Guillem, el tast de formatges de Xerigots i Marvall maridat amb vins i caves del celler 10 d’abril, l’arròs amb all cremat de l’arrosseria de Cunit, o els concerts de divendres i dissabte amb la Nerea Bassart com a cap de cartell es van celebrar i van satisfer al nombrós públic participant.

FER UN COMENTARI