La platja de Llevant per a gossos es posa a punt

L’espai es posarà en marxa durant la temporada alta, de l’1 de juny al 25 de setembre, i tindrà capacitat per a 100 gossos

0
578
FarmaciaBanyeres_728x90

Ja han començat els treballs per habilitar un espai a la platja de Llevant on els banyistes podran dur els seus gossos. Enguany, s’hi introdueixen algunes millores en alguns elements del mobiliari urbà com ara la font, la dutxa i els urinaris.

L’espai es posarà en marxa durant la temporada alta, de l’1 de juny al 25 de setembre, i tindrà capacitat per a 100 gossos.

Les actuacions són bàsicament l’excavació de la rasa a la sorra per col·locar la tanca perimetral i paral·lelament s’hi aniran col·locant diferents elements de mobiliari urbà: la font de beure o abeurador, les dutxes per a gossos, etc. Com a resultat de les aportacions dels usuaris, la font de beure estarà adaptada a tot tipus de gossos, l’aigua de la dutxa sortirà amb més pressió i als urinaris se substituirà la base metàl·lica per una de plàstica.

L’Ajuntament de Barcelona va decidir mantenir aquest estiu l’àrea delimitada per a gossos a la platja de Llevant després de les conclusions positives facilitades per tots els agents implicats: l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Solucions Integrals per als Residus, S.A. (SIRESA), els departaments de Gestió i Protecció dels Animals, del Cicle de l’Aigua, de Neteja i Gestió de Residus, i pels resultats de l’Enquesta d’Ocupació i de Satisfacció de les platges de Barcelona realitzada al 2016, en la qual els mateixos usuaris de la platja de Llevant donaven una nota de 7,7 punts a la iniciativa.

L’afluència de públic, durant la prova pilot de l’estiu passat va ser de més de 13.241 gossos i es va complir amb l’objectiu de facilitar un espai de lleure i gaudi per als gossos i ser una mostra de bona convivència. La platja té un aforament limitat a 100 gossos degudament identificats per motius de seguretat.

FER UN COMENTARI