La plataforma “Perros de Coma-ruga” fa lliurament de 2.141 signatures a l’ajuntament demanant un espai per als seus gossos

Membres d'aquesta plataforma han comentat la bona sintonia amb l'ajuntament davant les seves reivindicacions

0
422
Wifi_Penedès_728x90

La plataforma ‘Perros de Coma-ruga’ ha fet lliurament aquest dijous al matí de 2.141 signatures a l’Ajuntament del Vendrell, que s’han registrat al SAC. Amb això, els membres de la plataforma volen tenir més força amb les seves peticions de tenir un espai fix per a gossos al barri de Coma-ruga i un espai per accedir amb les mascotes a la platja en temporada baixa. Les signatures s’han recollit els últims dotze dies des que, el dissabte dia 18, la plataforma va començar aquesta campanya posant un lloc de recollida de signatures a la mateixa platja.

Manuel Pérez, de la plataforma, ha apuntat que els regidors del consistori amb els quals han tingut contactes han exhibit «bona sintonia» amb les dues peticions. Els veïns proposen que l’espai fix per a gossos sigui pròxim a la zona on se celebra el mercat setmanal, i pugui tenir aigua, bancs, papereres i elements ‘agility’, alhora que sigui prou ampli perquè els gossos puguin córrer i jugar. Pel que fa a la platja, la plataforma reclama un espai acotat a la sorra, on els gossos puguin estar lliurement durant la temporada baixa, fet que no tindria incidència, aparentment, en la bandera blava.

FER UN COMENTARI