La plataforma Oppida es manifesta per “salvar” la Tabacalera

  Aquest dissabte la Plataforma Oppida clausura els actes de "celebració" del 10è aniversari del tancament de la Tabacalera

  0
  546
  Wifi_Penedès_728x90

  L’últim acte és la manifestació ciutadana que s’iniciarà a les 11:30h des del Banc d’Espanya (un altre espai abandonat) i recorrerà els carrers de la ciutat fins arribar a la Tabacalera. L’acte finalitzarà amb la lectura del manifest per part d’Oriol Grau i l’actuació de blues de Whiteboy White. La Tabacalera necessita amb urgència ser recuperada i aquest dissabte tota la ciutadania està convocada al Banc d’Espanya. La Platafoma Oppida, col·lectiu de treball que aglutina i representa a ni més ni menys que 39 entitats d’aquesta ciutat ­ cada una amb el seu NIF ­ i que ha recollit més de 1400 signatures de suport, fa d’altaveu per reclamar la cessió per part de l’Ajuntament del mòdul 6 de la Tabacalera.

  La plataforma Oppida, exigeix que la Tabacalera no pot esperar el ritme de l’administració; per això aixequem la veu i reclamem que cal començar a treballar, que ja hi haurà temps per la concordança i la confluència administrativa, però que la ciutat i la Tabacalera no poden esperar més.

  Les activitats d’aquest 10è “aniversari” es van iniciar el 3 de març amb ENTERRAMENT DE LA CULTURA; el dissabte 11 de març es van dur a terme un seguit d’activitats de CULTURA URBANA, que van tenir una gran acollida i on es va poder disfrutar d’una cultura sovint estigmatitzada que va demostrar que en l’art urbà hi ha molt futur.

  El 18 de març, la taula dedicada al PENSAMENT I DEBAT SOBRE MODEL D’ESPAI PÚBLIC va acollir a una seixantena de persones, algunes d’interessades i coneixedores del tema, i altres vianants espontanis que, sorpresos per l’acte i pel tema, s’afegien al debat.

  FER UN COMENTARI