La PDE rebutja que Roigé presideixi el CAT si no és per plantejar-ne la dissolució

La plataforma avisa a l'alcaldessa de Tortosa que si fa una gestió continuista perpetuarà un model de desenvolupament que perjudica les Terres de l'Ebre

0
390

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha rebutjat el nomenament de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, com a nova presidenta del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), “si no és que la seva prioritat sigui plantejar la dissolució de l’organisme i el progressiu retorn dels cabals”. La PDE remarca que la capital ebrenca ha estat “ciutat capdavantera” en la lluita contra els transvasaments i lamenta que la màxima autoritat de Tortosa presideixi l’entitat que gestiona el transvasament de l’Ebre a Tarragona. La PDE avisa Roigé que, “si fa una gestió continuista, perpetuarà un model de desenvolupament que perjudica les Terres de l’Ebre.

En un comunicat, aquest dimarts, la PDE recorda que el transvasament d’aigua de l’Ebre a l’àrea metropolitana de Tarragona havia de ser “una obra solidària i provisional” convertida en “vitalícia i insolidària per a les Terres de l’Ebre”. La plataforma considera que les empreses i infraestructures del Camp de Tarragona, beneficiàries de l’aigua del CAT, “han tingut prou temps per a crear les seves pròpies estratègies de desenvolupament en base a la depuració, reutilització i estalvi d’aigua”.

FER UN COMENTARI