La Patrulla Águila tenyeix el cel de Tarragona amb la bandera espanyola

La unitat de paracaigudistes ha servit d'aperitiu per a un espectacle que ha durat prop d'una hora

0
2213

La platja del Miracle i el Balcó del Mediterrani ha tornat a ser punt de reunió aquest diumenge per veure de prop una exhibició aèria. En aquest cas qui la duia a terme era la Patrulla Águila i la unitat de paracaigudistes de l’exèrcit espanyol. Donada la polèmica suscitada en els darrers dies, desenes de persones han decidit assitir-hi amb les seves banderes.

Tot i que havia deixat la possibilitat oberta, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros no ha acudit a la cita i en lloc seu hi ha enviat el conseller coordinador dels Jocs, Javier Villamayor. Precisament aquesta actuació estava prevista en motiu dels Jocs, tot i que segons ha confirmat el regidor no forma part del programa cultural de l’esdeveniment. Villamayor ha valorat com un “moviment de reacció” el fet que s’hagi polititzat l’espectacle.

L’únic moviment contrari que s’ha vist aquest diumenge al migdia a la zona ha estat per part de la Coordinadora Tarragona Patrimoni per la Pau, que havia convocat al passeig Marítim i ha pogut reunir un parell de desenes de persones, davant l’atenta mirada d’un fort desplegament policial. Per la seva banda, els Comitès en Defensa de la República havien pintat aquesta passada nit un missatge a la calçada perquè fos vist des del balcó i des del cel: “Som República”. Tot i amb això, aquest matí a primera hora operaris de l’Ajuntament ho han tapat.

FER UN COMENTARI