La Paeria manté l’atenció a les persones com un dels seus eixos principals

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha afirmat que s’han de tirar endavant projectes de caràcter col·lectiu i pensats en les persones, posant d’exemple, La Torxa, associació que avui ha visitat amb el president de la Generalitat Quim Torra

0
269

L’Ajuntament de Lleida manté que un dels seus eixos principals és l’atenció a les persones i així ho ha indicat el paer en cap, Fèlix Larrosa, durant la visita que ha fet aquest divendres a L’Associació d’Ocupació i Esplai de Catalunya, La Torxa. Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, ha assegurat que l’entitat fa una feina extraordinària i l’ha posat d’exemple de projecte tirat endavant. “És una demostració que quan la societat vol, pot”, ha dit, i ha afegit que s’han de buscar els recursos per fer projectes de caràcter col·lectiu i pensats en les persones. L’alcalde ha indicat que l’Ajuntament seguirà col·laborant amb La Torxa i que s’ha de seguir avançant amb l’esperit de col·laboració, amb les diferents institucions, per ajudar les persones. Finalment, ha felicitat La Torxa pel seu projecte i per fer-lo possible.

La visita a La Torxa ha estat encapçalada pel president de la Generalitat, Quim Torra, amb motiu de la seva visita a Lleida. Torra ha defensat que totes les persones han tenir les mateixes oportunitats i els mateixos drets per desenvolupar els seus projectes personals. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha indicat que aquest és un projecte com “ens enriqueix com a comunitat” i que les institucions hem d’estar-hi al costat.

El president de l’associació, Josep Martí, ha agraït els reconeixements i ha apuntat els tres objectius pels quals existeix l’entitat: donar treball als nois i les noies que ho necessiten, la fundació per tutelar-los i la llar residència amb apartaments.

Precisament la Llar-residència se situa en uns terrenys cedits per la Paeria, a la zona d’Aubarés-Bordeta, al SUR 33.

L’Associació d’Ocupació i Esplai de Catalunya, “La Torxa”, fou creada l’any 1987 amb la finalitat d’atendre a persones discapacitades psíquiques. Promou el treball, la integració i el suport a les famílies. És una entitat associativa, sense afany de lucre, que es regeix pels seus estatuts, per l’Assemblea General de Socis, el Consell Directiu, la Junta de Pares i els responsables executius. La seu està ubicada al Complex La Caparrella de Lleida, en un nou edifici de 2500 m2 i zona ajardinada. La Fundació Recer és l’entitat creada per atendre les tuteles de les persones que ho necessiten.

FER UN COMENTARI