La Paeria inicia el procés participatiu per recollir opinions per la remodelació de la Rambla Ferran

Una setantena de persones han participat en els tres tallers organitzats avui i les persones interessades poden fer les seves aportacions fins al dia 6 a l’Oficina del Pla de Barris

0
327

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat avui el procés participatiu perquè els veïns i veïnes, comerciants i entitats del barri puguin contribuir amb les seves opinions a definir el futur de la Rambla Ferran, que es remodelarà pròximament. Sota el nom “Quina Rambla Ferran volem?”, s’han organitzat tres passejades per diferents espais d’interès de la Rambla i s’han debatut les oportunitats o reptes que ofereix aquest carrer tan emblemàtic de la ciutat. Els itineraris s’estructuren en un circuit amb cinc parades en punts clau de la Rambla, on s’han debatut les idees previstes per a cada espai. Han comptat amb la participació d’una setantena de persones.

La primera tinent d’alcalde i presidenta de l’Empresa Municipal d’Urbanisme, Montse Mínguez, ha visitat aquesta tarda un d’aquests tallers i ha destacat que la voluntat és fer “una pluja d’idees sense limitacions” per tal d’ajudar als tècnics que han de redactar el projecte a conèixer les inquietuds dels ciutadans. “És important l’opinió de les persones que hi viuen, que hi passegen o que hi treballen. És un projecte participatiu per entre tots definir quin ha de ser el futur de la nostra Rambla Ferran”, ha assenyalat Mínguez, qui ha destacat que el nou projecte del Museu Morera a l’edifici de l’antiga Audiència també serà un revulsiu per la Rambla.

L’Ajuntament de Lleida ha difós aquesta iniciativa amb una bustiada als veïns i veïnes de la Rambla Ferran i carrers adjacents i ha contactat amb les diferents entitats del barri. Totes les persones que no han pogut participar en els itineraris participatius però que volen aportar les seves idees, podran omplir un qüestionari a la mateixa oficina del Pla de Barris Magdalena-Noguerola fins el proper 6 de juliol.

FER UN COMENTARI