La màgia envaeix l’Escorxador de Lleida pel festival de l’Associació de Mags i Il·lusionistes

El festival Lleida Tardor Màgica s’acomiada fins l’any vinent amb un balanç altament positiu i agraint la Paeria la seva col·laboració

0
252

Lleida ha tornat a viure una ‘Tardor Màgica’ aquest primer cap de setmana de novembre, amb la celebració de l’onzena edició del festival que organitza l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL), amb la col·laboració de la Paeria.

Aquesta tarda, poc abans d’abaixar el teló als espectacles que s’han realitzat en diferents espais del Teatre Municipal de l’Escorxador, els organitzadors han fet un “balanç molt positiu de l’edició”, segons Òscar de la Torre, coordinador del festival.

“Estem molt satisfets per l’èxit de públic, ja que, malgrat que el festival ha coincidit amb el pont festiu de Tots Sants, tots els espectacles han gaudit d’una gran afluència de públic”, ha dit De la Torre, que ha continuat donant les gràcies a la Paeria. “I estem molt agraïts a l’Ajuntament de Lleida per la cessió de l’espai i pel fet de poder concentrar en un mateix indret totes les actuacions, de tal forma que l’Escorxador ja s’identifica com la seu del festival Lleida Tardor Màgica”.

De la Torre ha explicat també que l’Associació de Mags ja ha començat a pensar en l’edició del 2019 i, malgrat que no ha volgut donar detalls, ha avançat que la novetat d’enguany de retre homenatge a Mister Antó, pioner de l’il·lusionisme i del cinema mut a Lleida, tindrà continuïtat amb altres personatges.

Per la seva part, la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha destacat la tradició de mags que hi ha la ciutat i ha assenyalat la tasca de l’Associació de Mags i Il·lusionistes amb iniciatives com el festival, que a més d’estar plenament consolidat, ha portat fins a casa nostra els mags més importants de l’Estat per fer espectacles i també formació”, ha afegit.

FER UN COMENTARI