La Llar d’Infants Municipal de Cunit El Trenet celebra el seu 15è aniversari

Enguany celebra els seus primers 15 anys i ho fa amb diferents actes, la majoria dels quals es concentren la setmana del 22 al 26 de maig

0
354
Wifi_Penedès_728x90

Per l’elaboració del cartell de l’aniversari la llar ha volgut comptar amb la participació d’alumnes i exalumnes, així com d’educadores i famílies. Se’ls ha demanat fotografies del seu pas pel centre i aquestes han estat el motiu central dels cartells formant un número 15 seguit de la frase “anys creixent junts”. Aquesta ha estat la manera de ser fidels a la seva filosofia de ser un centre obert i participatiu, a l’hora que transmet el seu tarannà de créixer i evolucionar.

Els propers 23 i 25 de maig a les 15:00h la llar ofereix uns tallers gratuïts sobre educació emocional. Es tracta de dues sessions on les famílies podran prendre contacte amb aquesta besant tan important dins del món educatiu. I que des de fa temps és present a la programació diària amb els infants, podent donar així continuïtat en l’àmbit familiar.
El dia 23 serà una xerrada per les famílies. I el dia 25, un taller pràctic amb les famílies i els infants.

El divendres 26 de maig de 17:00h a 19:00h tindrà lloc la festa de celebració dels 15 anys de la Llar d’Infants.
Aquest dia es presentarà públicament l’exposició fotogràfica que s’ha preparat des del centre educatiu per donar a conèixer el seu projecte. L’exposició està dividida en tres grans blocs on hi podem trobar la línia temporal, el projecte educatiu i la transformació de l’espai exterior del centre (projecte que s’ha dut a terme durant aquest curs escolar).
La mateixa tarda està programat un contacontes de la mà de la companyia de teatre “La Porta de Fusta”. Qui coneix molt bé les necessitats i característiques de l’alumnat de la Llar d’Infants ja que hi col·laboren des de fa anys, adaptant-se perfectament a les particularitats dels infants de 0 a 3 anys.
La jornada estarà amenitzada amb un pica-pica per als assistents.

Tot i que la majoria d’actes s’han volgut concentrar en la última setmana del maig, la Llar d’Infants El Trenet té preparats nous events pels seus alumnes i les famílies del centre abans de finalitzar el curs.

Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament, es mostra molt satisfet per la trajectòria de la Llar d’Infants de Cunit: “Avui podem afirmar que aquesta Llar compta amb tots els elements perquè els infants rebin de les educadores els aprenentatges que necessiten, i també perquè les famílies estiguin satisfetes pel servei prestat”. Casañas segueix “aquests dies celebrem 15 anys de camí en el qual el centre està preparat per a encarar el futur i molts anys més dedicats a l’educació dels infants del nostre municipi”.

FER UN COMENTARI