La llar d’infants El Cabirol del Montmell commemora el seu desè aniversari

També s’ha volgut agrair l’esforç de tots els mestres i professionals que treballen i han treballat a la llar d’infants

0
219

Un acte molt emotiu, organitzat per l’Ajuntament del Montmell i la Llar d’infants i amb la participació de docents, pares i mares,  ha servit per commemorar el desè aniversari de la llar d’infants el Cabirol d’aquest municipi del Baix Penedès.

Durant l’acte s’ha volgut agrair l’esforç de tots els mestres i professionals que treballen i han treballat a la llar d’infants. Uns docents que han  donat el millor de sí mateixos en aquesta feina tan humana d’acompanyar als nens i nenes en les primeres etapes de la seva escolarització.

Cal recordar que aquesta llar d’infants era una reivindicació històrica i unànime de tot el municipi del Montmell. Així, durant l’acte es va destacar que aquesta llar d’infants no només és una realitat sinó que també s’ha distingit per la qualitat del servei que dóna i la bonhomia de tot l’equip docent.

En aquest sentit l’alcaldessa del municipi, Imma Costa, ha emfatitzat que “per a nosaltres, des de l’Ajuntament, l’educació dels infants sempre ha estat, i és, un dret fonamental i un valor essencial que ha de garantir el futur del nostre municipi. Sense educació, sense uns serveis i equipaments educatius de la màxima qualitat, no hi ha futur i per això hem mantingut sempre el timó en aconseguir uns serveis educatius de primera divisió”, ha subratllat la alcaldessa.

FER UN COMENTARI