La I Taula de Turisme de Cunit ja treballa en xarxa

Avui s'ha celebrat la primera Taula de Turisme de Cunit, impulsada per la Regidoria de Turisme i Patrimoni i amb la participació del sector de la restauració i l'hosteleria del municipi

0
433
Imatge de la primera reunió entre tots els agents de l'àmbit turístic de Cunit. (Aj. Cunit)

L’Hotel Adia ha estat l’escenari de la primera reunió entre tots els agents de l’àmbit turístic de Cunit, tant el públic com el privat, com professionals i també propietaris d’Habitatges d’Ús Turístic.

L’objectiu és crear i treballar en xarxa sobre qualsevol aspecte, projecte, iniciativa, que tingui o pugui tenir lloc al municipi. També s’hi tracten inquietuds i propostes de futur pel que fa a reforçar la identitat de municipi i a incrementar l’atracció de visitants cap a Cunit.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, sintetitza la trobada remarcant “la voluntat de treballar de forma conjunta, i de convertir pensaments i idees en accions que facin de Cunit un municipi més atractiu i que ens permetin dinamitzar-lo. Sortim amb molt bones impressions, si fem pinya, fem poble”.

La I Taula de Turisme ha recollit les primeres impressions entre les quals s’hi troba posar en valor el patrimoni local i la importància de donar-lo a conèixer en un lloc centralitzat com un Museu on cunitencs i visitants puguin aprendre la història de Cunit. Aquesta ha estat la primera reunió, a partir d’ara tindran una periodicitat regular coincidint amb l’estacionalitat al municipi.

De cara a aquest 2017, per part de la Regidoria de Turisme i Patrimoni s’està treballant en diverses activitats i esdeveniments com la V Xarel·lada, el II Foodtruck Festival, una Jornada de Recreació Històrica, la III Fira del Contraban, entre d’altres. I també té en marxa projectes com la senyalització turística de les 4 rutes rurals i la nova senyalització direccional i patrimonial del nucli antic.

Actualment, el municipi oferta un total de 1.630 llits turístics: 152 corresponent als hotels, un de 3* i un de 4*, 24 de l’Hostal, 137 a apartaments Turístics, 648 de càmping, i 669 dels Habitatges d’Ús Turístic.

FER UN COMENTARI