La Guàrdia Urbana porta al jutjat les connexions il·legals a la llum i l’aigua del carrer Joan Coromines

Els agents han requisat el material elèctric amb el qual els ocupants il·legals han fet les connexions

0
684
Imatge de l'actuació dels agents
Circ Raluy 728×90

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents del cos municipal de seguretat i dels Mossos d’Esquadra han tornat a donar suport aquest divendres, 11 d’agost, als operaris de les companyies elèctrica i d’aigua per tallar les connexions il·legals dels subministraments als pisos ocupats il·legalment del carrer de Joan Coromines. És la quarta vegada que els operaris han de tallar el subministrament, després del reiterat delicte d’ús fraudulent de les xarxes, per la connexió il·legal que realitzen els ocupants il·legals dels pisos.

La Guàrdia Urbana té obertes diligències per la via penal per les connexions delictives a les xarxes de subministraments. Els agents han requisat el material elèctric amb el qual els ocupants il·legals han fet les connexions, i el posaran a disposició judicial, per complementar les diligències obertes.

El Govern de Reus reitera el seu compromís amb l’actuació de fermesa que porta a terme, i no farà cap concessió en un cas clar d’ocupació il·legal, que poc té a veure amb la situació social dels ocupants.

FER UN COMENTARI