La Ganxet Pintxo de primavera aconsegueix mantenir el seu atractiu durant aquesta 12a edició

  La bona climatologia ha fet que una vegada més els bars i les terrasses reusenques estiguessin plens de gom a gom

  0
  783
  Wifi_Penedès_728x90

  La Ganxet Pintxo ha tancat l’edició d’aquesta Primavera havent complert amb escreix les expectatives després d’un pletòric segon cap de setmana on la climatologia s’ha aliat amb la ruta de tapes. Els 48 establiments participants han registrar xifres d’assistència molt elevades i bona part d’ells han aconseguit superar el seu propi màxim històric. Un fet que demostra que la Ganxet Pintxo continua mantenint inalterable la seva capacitat d’atracció.

  La gran innovació d’aquesta ruta, el Menús de tapes que han servit un total de set establiments, també ha registrat una major demanda durant aquest segon cap de setmana el que demostra l’oportunitat de la iniciativa que, de mica en mica, s’anirà consolidant en el conjunt de l’oferta de l’operatiu.

  El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar les bones sensacions que novament ha deixat la Ganxet Pintxo i que ha convertit la ruta en un referent gastronòmic i també social. “El millor que es pot dir d’una ruta d’aquestes característiques és que la gent l’espera. Més enllà de l’interès dels establiments, que per nosaltres és tot un estímul, el més important és que el client la té anotada a la seva agenda com una cita ineludible. Això fa que la Ganxet Pinto formi part de l’agenda de Reus dins dels actes de referència d’aquesta ciutat” ha apuntat el President de la Cambra.

  Sanromà també ha destacat el progressiu augment de la qualitat de les tapes que es va registrant any rere any. Bona mostra d’aquest fet és que al concurs la Tapa de l’Any que Damm organitza arreu de Catalunya amb els establiments guanyadors de les diferents rutes. La Ganxet Pintxo ha tornat a situar un dels seus establiments a la finalíssima que s’ha disputat avui a Sitges. En aquest cas ha estat Tapes i Tapes.

  Pel que fa al global de l’operatiu, l’organització ha destacat l’altíssim moviment registrat a les xarxes socials de la GP, que cada vegada converteix la ruta en un fenomen més viral. En aquest sentit cal destacar l’èxit del concurs d’Instagram o el del Ganxet Mot (que es vehicula a través de facebook amb la col·laboració de Centre de Normalització Lingüística) que novament ha superat el seu rècord de participants. I també l’acceptació de les cartes digitals que s’han disposat en diversos establiments fruit del conveni amb l’empresa local Waitless que han servit per posicionar, novament, la ruta com un magnífic escenari per poder innovar tecnològicament.

  Pel que fa a les activitats paral·leles l’organització ha valorat molt positivament el Teatre Pintxo, les accions teatrals de petit format que s’han fet en diversos establiments i que, en la majoria dels casos, han obtingut el favor del públic. Cal recordar que aquesta és una proposta que es va valorar després de ser presentada al Banc d’Idees convocat per l’organització. Per aquest motiu a partir de demà dilluns s’obrirà novament aquest Banc per rebre les propostes a desenvolupar a la ruta de tardor, que es realitzarà el proper mes de Novembre.

  La Ganxet Pintxo Primavera 2017 ha estat una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i la el col·laboració de l’Ajuntament de Reus. L’operatiu també ha comptat amb el suport del Centre de Normalització Lingüística, la Federació d’Associacions de Veïns, Reus Promoció, la Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus i l’Associació de Restauradors de Reus.

  FER UN COMENTARI