La Festa de Tornada a l’Escola permetrà els infants muntar-se a una moto de la Guàrdia Urbana

A partir de les 10.30 hores i durant tot el matí els infants i les seves famílies podran gaudir de nombroses activitats d'animació

0
482

La Seu Vella acull aquest diumenge la Festa de Tornada a l’Escola del Club Banyetes, que tindrà lloc a l’absis nord de la Catedral, al costat del Baluard de la Reina, entre les 10:30 i les 14:00 hores.

Durant la jornada, els nens, les nenes i les seves famílies podran gaudir de nombroses activitats, com tallers de maquillatge, globus, circuit de bicis d’educació viària, elaboració d’un punt de llibre, activitats en anglès, marxandatge, decora el teu xucli, venda de galetes sense gluten, venda de gelats i aigües, animació infantil, escacs gegants i photocalls. A més, els infants podran pujar a una moto i un cotxe de policia de la Guàrdia Urbana i la Regidoria d’Esports portarà un paracaigudes per enlairar-se.

A les 12:00 hores tindrà lloc l’espectacle del Club Banyetes i l’entrega, a càrrec del paer en cap, Fèlix Larrosa, dels premis als guanyadors del Premi Literari de Conte Infantil Club Banyetes, Àngels Farrero Biel, i del Premi Joves Il·lustradors Club Banyetes, Iván Mauricio Bueno Marulanda. En tots dos casos, el premi és de mil euros en metàl·lic i la publicació del conte i les il·lustracions.

FER UN COMENTARI