La Diputació obre un blog d’històries reals de tarragonins ajudats per la institució

  Un equip d'emprenedors, una banyista, dos turistes fidels i un poble a peu de carretera protagonitzen les primeres 'Històries d'Aquí'

  0
  331
  DiverNadal Cunit 2018 728×90

  Un equip d’emprenedors tarragonins que obté l’impuls necessari per arrencar el seu negoci, una banyista de la Conca de Barberà que gaudeix d’una nova i singular piscina municipal, una parella de turistes molt fidels a la Costa Daurada, o un poble del Delta de l’Ebre que albira un futur millor per la construcció d’una nova carretera. Són alguns dels protagonistes de les ‘Històries d’Aquí’, el nou blog de la Diputació de Tarragona on es mostren casos reals de persones o entitats que han millorat el seu dia a dia gràcies a l’acció de govern d’aquesta institució.

  El nou lloc web pren com a base històries quotidianes relacionades amb alguns dels serveis que la Diputació de Tarragona ofereix en àmbits com les infraestructures, el turisme, la cultura, la promoció econòmica o el medi ambient. A través de posts periòdics, i amb l’ajut de fotografies dels seus protagonistes, el blog explica com aquests es beneficien, de manera directa o indirecta, i de vegades sense ser-ne conscients, de les actuacions i serveis que la Diputació de Tarragona du a terme arreu del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

  El blog ‘Històries d’Aquí’ es posa en marxa coincidint amb la nova campanya de la institució supramunicipal, el lema de la qual (‘Aquí Diputació’) reflecteix la incidència de la institució en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i el seu suport continuat als municipis i comarques.

  Fins a la data, el blog de les ‘Històries d’Aquí’ ja ha publicat els primers posts: ‘Tot comença amb uns bons fonaments’, ‘La piscina del Jordi’, ‘Eucaliptus Road’, ‘Alta fidelitat’, ‘Festa a la carta’ i, a partir d’aquest divendres, ‘El regal de Miró’. Les històries continuaran publicant-se setmanalment.

  FER UN COMENTARI