La Diputació de Lleida posa a disposició la finca de Bonrepòs com a espai d’aprenentatge per a estudiants

Una setantena d'alumnes de la UdL i de l'escola Valldeflors de Tremp visitaran l'espai per fer diferents treballs i pràctiques relacionades amb la natura

0
248
AbogadosLowCost_728x90

La finca de Bonrepòs, situada al terme municipal de Gavet de la Conca (Pallars Jussà), posa les seves instal·lacions a disposició dels estudiants per tal que puguin fer treballs i pràctiques relacionades amb la natura i el medi ambient. Aquest mes d’octubre rebrà la visita d’una setantena d’alumnes procedents de dos centres educatius de Lleida i de Tremp. La finca, propietat de la Diputació de Lleida, té una extensió aproximada de 420 hectàrees i també disposa d’una casa de colònies amb capacitat per a 30 persones.

La finca de Bonrepòs actua com a centre d’informació i d’educació ambiental al qual hi pot accedir tothom i també es dedica a l’explotació agrícola amb superfícies de cereals i farratges. A més, acull el Centre d’Estudi de la Vaca Bruna, únic d’aquestes característiques a Catalunya, amb l’objectiu de mantenir i millorar la raça bruna dels Pirineus.

Localtic_2018_728x90

Per un costat, una trentena d’alumnes del Grau d’Enginyeria Forestal de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) es desplaçaran diferents dies fins a Gavet de la Conca per recollir dades de les formacions vegetals de la zona i fer un treball pràctic com a complement dels continguts teòrics dels estudis. D’altra banda, una quarantena d’alumnes de P-4 de l’Escola Valldeflors de Tremp hi faran una jornada d’observació de la natura relacionada amb el treball de la tardor.

FER UN COMENTARI