La cursa de BTT Cuabarrada torna aquest diumenge

Esportistes d’arreu es donen cita en aquesta onzena edició de la cursa organitzada per l’Ajuntament de Canyelles i O2Sports

0
430
Imatge del cartell de la cursa BTT Cuabarrada

La cursa de BTT Cuabarrada de Canyelles arriba a la seva onzena edició aquest diumenge
7 d’octubre. Després de deu anys d’existència, la competició ja està totalment consolidada al calendari esportiu de BTT del país, organitzada per l’Ajuntament de Canyelles i O2Sports.
És la prova esportiva més multitudinària de les que s’organitzen al municipi i en l’edició
passada va reunir uns 500 corredors.

En l’edició d’enguany es mantindrà la fórmula dels últims anys i es proposen dos circuits a
escollir. D’una banda, un d’uns 45 quilòmetres adreçat als més exigents, amb més desnivell i dificultat tècnica i que es cronometrarà. I de l’altra, un d’uns 25-30 quilòmetres aproximats, obert a tothom, sense cronometratge, tot i que també amb una certa dificultat tècnica i física. Aquesta s’adreça a tots els que vulguin passar una estona divertida sense pressió pel crono ni per les classificacions.

Els dos recorreguts tenen en comú un munt de corriols i zones tècniques molt divertides i
transcorren pels voltants de Canyelles. Els circuits estan perfectament senyalitzats, tot i que s’aconsella als participants que portin els tracks carregats als GPS.

Els dorsals es poden recollir entre dos quarts de vuit del matí i tres quarts de nou del matí, ja que l’hora de sortida de les dues curses és les nou del matí. El lloc de sortida és l’aparcament de la zona esportiva de Canyelles. Igual com en l’edició passada, les inscripcions es limiten a 500 participants, perquè els corredors puguin gaudir el més possible de la cursa.

FER UN COMENTARI