La cultura marca l’agenda del cap de setmana a Lleida

Des de divendres fins diumenge a la ciutat tindran lloc els espectacles teatrals i musicals més destacats als espais de l’Auditori i La Llotja

0
702
Wifi_Penedès_728x90

La ciutat de Lleida ha preparat aquest cap de setmana un programa que concentra una gran varietat d’activitats d’àmbit cultural. L’Auditori Enric Granados i La Llotja són els espais on tindran lloc les propostes més destacables pel que fa a actuacions musicals i teatrals, en el marc de les propostes d’arts escèniques i música T1 Latemporada. Així mateix, el Centre d’Art de la Panera i el Museu Jaume Morera oferiran visites a les exposicions de “Connexions” i “ArtsComing”.

Aquest divendres, l’Auditori Enric Granados proposa un concert amb el Duo Àstrid, una formació que interpreta diferents estils i èpoques de música de cambra per a flauta i guitarra. Durant el dia, i a partir de les 12, el Museu Jaume Morera obrirà les portes de l’exposició “Connexions” també s’oferiran visites guiades al Centre d’Art de la Panera i al Museu d’Automoció Roda Roda.

Per altra banda, la jornada del dissabte ve marcada pel teatre i la música, entre les quals destaca la representació teatral l’Hostalera, una obra còmica dirigida per Pau Carrió; i en clau musical, la formació Buffalo oferirà un concert al Cafè del Teatre a partir de les 22.30 de la nit. Cal destacar que, paral·lelament, durant el dia se celebrarà també la popular Diada del Fester a la pista de la Panera, una festa que organitza anualment l’Associació de Moros i Cristians de Lleida.

Durant el diumenge els concerts ompliran bona part de les activitats culturals que se celebraran a la ciutat, amb el 20è Cicle Diumenges a Tot Ritme i l’actuació musical de Pau Vallvé i de Daniel Lumbreras, totes elles al Cafè del Teatre.

Commemoració del Dia Mundial del Teatre
Abans de la representació de l’obra de teatre “l’Hostalera” aquest dissabte, a l’espai de La Llotja es farà una lectura d’un text a càrrec de l’actriu lleidatana Imma Juanós per commemorar al Dia Mundial del Teatre que se celebra dilluns 27 de març. Aquesta jornada es va impulsar fa 58 anys per l’Institut Internacional del Teatre amb l’objectiu difondre aquesta disciplina artística i acostar-la a la societat. En aquest sentit, durant el dilluns la ciutat podrà gaudir de diverses propostes culturals com actuacions teatrals i activitats adreçades a les famílies, entre altres.

Per obtenir més informació sobre totes activitats culturals que es celebren durant el cap de setmana podeu consultar al lloc web www.turismedelleida.cat o a l’agenda cultural de l’Ajuntament http://app.paeria.cat/agenda/

FER UN COMENTARI