La Costa Daurada participa en una fira a Ucraïna per captar nous visitants

0
746
Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

Els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca conjuntament amb PortAventura World i la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), han participat en la UITT (Ukraine International Travel & Tourism Exhibition), una fira centrada en el turisme, tant per a públic professional com per públic final, celebrada del 29 al 31 de març a Kiev (Ucraïna).

La presència a aquesta fira respon a la voluntat de continuar promocionant la Costa Daurada, la seva àmplia oferta d’allotjaments i serveis turístics, així com les principals poblacions -Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda-, com una destinació familiar líder al Mediterrani per als turistes dels països de l’est d’Europa.

Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

Aquesta tasca s’emmarca dins el pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, l’empresa PortAventura World, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT. Es tracta d’una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la promoció i la comercialització dels productes i els serveis turístics del territori.

Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha afirmat que “Ucraïna és un mercat complementari al rus. Però, a més del rus, també volem arribar a altres potencials clients de l’Europa de l’Est, com els ucraïnesos, que a curt o mitjà termini, segur que ens poden aportar un elevat nombre de visitants”. A més, afegeix que “estem apostant fort per captar visitants de països que turísticament es poden considerar com a emergents. Segurament, després del gran interès que hem rebut per part del públic en aquesta fira, l’any vinent hi tornarem per continuar treballant el mercat ucraïnès. Ha estat una experiència positiva i molt productiva”, conclou.

Els visitants de la fira UITT van mostrar molta curiositat per la Costa Daurada, sobretot per les múltiples possibilitats d’allotjament, oci i gastronomia que s’ofereixen, per Ferrari Land i les platges. La FEHT, conjuntament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca i el parc temàtic PortAventura World, van compartir estand a l’UITT amb l’Agència Catalana de Turisme.

La FEHT i els Patronats de Turisme: treballant junts per la Costa Daurada

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent a la demarcació. Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya. Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Trres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. www.feht-turisme.org

FER UN COMENTARI