La Costa Daurada es promociona intensament abans de l’inici de la temporada turística

En els darrers mesos s'ha estat treballant en la dinamització i fidelització dels mercats alemany, rus, francès, irlandès, belga, ucraïnès i naciona

0
374

Els representants del sector turístic de la Costa Daurada, més concretament, de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, així com PortAventura World es mostren optimistes i satisfets amb les accions de promoció dutes a terme als principals mercats europeus durant els últims mesos gràcies al pla de promoció conjunt fruït de la taxa turística.

Segons ha explicat Marta Álvarez, gerent de la FEHT, “el pla de l’impost turístic crea sinergies úniques entre el sector públic i privat, amb una voluntat integradora, i optimitza els recursos tècnics i econòmics per assolir objectius de promoció de la zona”. Workshop amb més de 150 agents de viatges a Madrid.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, en representació de tots els Patronats de Turisme participants en les accions promocionals ha afirmat que “abans de començar la temporada turística hem fet un esforç important per seguir promocionant la Costa Daurada als països on rebem més visitants i en aquells on creiem que podem seguir creixent”. Presas ha afirmat que “hem realitzat diferents accions de promoció, des de les més convencionals com l’assistència a fires o presentacions, fins a formacions i concursos online o roadshows i trobades amb professionals”. El principal objectiu és el de “seguir posicionant-nos dins el mercat professional com una destinació familiar amb uns allotjaments totalment renovats i amb centenars d’opcions per a l’oci, la cultura, la gastronomia o la natura”. “Estem satisfets de com la feina de promoció que
estem fent va donant els seus fruits” ha conclòs.

Promoció intensa als principals mercats
Pel que fa al calendari de fires, roadshows i esdeveniments realitzats i programats per aquests darrers mesos, cal destacar-ne diversos, tot i que el més remarcable serà l’acció que tindrà lloc aquest mes de maig a la Costa Daurada del 18 al 20 de maig, el Costa Daurada Life. Es tracta d’una experiència en la qual hi participaran més de 100 agents de viatge de tot l’Estat que visitaran la zona per poder-la descobrir en primera persona i, posteriorment, poder-la prescriure amb tots els detalls i emocions als seus clients.

FER UN COMENTARI