La Conselleria de Cooperació presenta un programa de 19 activitats de “Sensibilització Estiu”

  Es tracta d'una programació pensada per a consolidar els públics habituals i captar nous espectadors, sobretot persones no conscienciades

  0
  557
  Wifi_Penedès_728x90

  La conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona va presentar una programació pensada per consolidar els públics habituals i captar nous espectadors, sobretot persones no conscienciades i un públic infantil i familiar. Els “dimecres són nostres” són accions de sensibilització per a tota la família a l’espai la Palmera.

  Conta contes sota la Palmera

  Per als infants s’han programat Contacontes sota la Palmera en quatre sessions, els dies 12, 19 i 26 de juliol i el 2 d’agost a les 18.30 h on les components de la companyia Entret(r)es explicaran contes relacionats amb el respecte dels Drets Humans, el medi ambient i la diversitat. Així, es vol potenciar l’educació en valor des d’una perspectiva lúdica-educativa amb un programa específic familiar.

  Cinema a la fresca. Pensar i actuar

  A les 21.30 h dels dimecres des del 5 de juliol fins al 2 d’agost tornarà el Cicle de cinema a la fresca, sota el títol “Pensar i Actuar”, es projectaran curts, mig i llargmetratges. Aquesta novetat pretén oferir més diversitat temàtica i plàstica sobre les injustícies, l’exclusió, les desigualtats, el patiment i l’ecologia. La primera jornada s’ha reservat a autors locals, amb la presentació del documental “Balam” que es va enregistrar acompanyant un grup de persones refugiades en el seu èxode per la ruta dels Balcans. El públic assistent podrà conversar amb la directora Andrea Eisenhammer, que ens explicarà la seva mirada sobre el document biogràfic del codirector de “Mi ayer será tu mañana” i la quarta sessió, amb Pere Solés i David Gimbernat, codirectors de “Darrere la porta”. Dins la programació, el darrer dia, es projectarà “Hijos de la Tierra” Premi Goya al millor curt documental del 2015. Dóna suport a la programació Toni Navarro, reporter, periodista gràfic i cineasta; director del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, París i Nova York.

  Yo pongo Internacional

  Tanca la temporada d’estiu la 6a edició del “Yo pongo Internacional” un espai de trobada multicultural on només cal portar un plat cuinat, explicar-ne la recepta i fer un tast, compartint amb la resta de participants un intercanvi de costums i tradicions. Com sempre hi haurà un escenari obert per tal que s’hi pugui interpretar, de manera espontània, cançons, balls i altres interpretacions. Un grup de Bollywood animarà als assistents a acabar la sessió rítmicament.

  FER UN COMENTARI