La consellera Elsa Artadi inaugura l’obra de la sendera del castell de M贸ra d’Ebre

L'itinerari vol esdevenir un nou atractiu tur铆stic per al municipi

0
319
Elsa Artadi en la nova sendera del castell de M贸ra d'Ebre. Foto: Ajuntament de M贸ra d'Ebre
Wifi_Pened猫s_728x90

La consellera del Departament de Presid猫ncia de la Generalitat, Elsa Artadi, ha inaugurat aquesta tarda l’obra de la sendera del castell de M贸ra d鈥橢bre i la segona fase del refor莽 dels talussos de la fa莽ana fluvial. Les obres han sigut impulsades per l’Ajuntament de M贸ra d’Ebre i dirigides per l’Incasol. L’empresa constructora ha sigut Jaen Vall茅s, de Gandesa.

L’actuaci贸 ha consistit en la recuperaci贸 d’un antic cam铆 que connectava el castell i la zona de l’Albereda, a la vora de l’Ebre. S’ha refet el tra莽at i s’ha constru茂t un modern itinerari amb balcons perqu猫 els vianants puguin gaudir de la miranda de l’Ebre, de l’embarcador del Club N脿utic i dels ponts que creuen el riu.

La sendera vol esdevindre un nou atractiu tur铆stic per al municipi de M贸ra d’Ebre, poblaci贸 que es potencia com a “balc贸 de l’Ebre” a la resta del territori, segons ha apuntat l’alcalde de la poblaci贸, Joan Pi帽ol. L’obra ha sigut possible gr脿cies a la col路laboraci贸 d’administracions diverses: l’Ajuntament, la Diputaci贸 i la Generalitat a trav茅s de la Llei de barris, amb la qual cosa s’ha aconseguit sumar el gaireb茅 mili贸 d’euros invertits en la millora de la fa莽ana fluvial de M贸ra d’Ebre.

La consellera Artadi s’ha mostrat gratament impressionada per l’obra i ha felicitat l’Ajuntament per la capacitat de gesti贸 que ha demostrat a l’hora d’aconseguir els recursos i d’implicar diverses administracions per a tirar endavant d’una actuaci贸 d’aquestes caracter铆stiques.

La millora de la fa莽ana fluvial morenca continuar脿 amb la construcci贸 d’un pont per sota del pont d’arcades que creua l’Ebre amb la finalitat d’unir el passeig del Pont i la zona de l’illa de Saur铆. Tamb茅 es vol construir un nou embarcador a l’Ebre i, posteriorment, crear una empresa municipal de navegaci贸 fluvial, segons ha explicat l’alcalde Pi帽ol.

FER UN COMENTARI