La Consellera d’Empresa i Coneixement inaugura la Fira de Novembre

Àngels Chacón, acompanyada de Neus Lloveras i Jordi Medina, ha estat l'encarregada de realitzar el tall de cinta

0
318
Àngels Chacón procedint al tradicional tall de Fira que donava per inaugurada la Fira de Novembre. Foto: Jordi Nieto.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha estat l’encarregada d’inaugurar la vint-i-vuitena edició de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú. Minuts abans del tall de cinta, la consellera arribava a la Plaça de la Vila, on diferents regidors del consistori municipal i membres de les principals entitats de la comarca l’esperaven per donar-li la  benvinguda. Tot seguit, la consellera accedia a l’interior del consistori vilanoví per signar el llibre d’honor de la ciutat.

En acabar, acompanyada per l’alcaldessa, Neus Lloveras, i el regidor de promoció econòmica, Jordi Medina, Chacón realitzava el tradicional tall de cinta que donava per inaugurada un any més, la fira multisectorial a cel obert més gran de Catalunya.

En declaracions oficials de la consellera, anunciava que hi ha molts temes a treballar territorialment amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb qui ha assegurat que de ben segur que trobaran aliances clarament definides. Així mateix, felicitava a l’Ajuntament per la dinamització  de l’activitat econòmica que combina la col·laboració pública i la privada. Al torn de preguntes, responia que el fet de tenir un eix com la C-15, ha permès que hi hagi un flux molt més elevat de visitants, tot i reconèixer que  aquesta infraestructura ja s’està quedant petita. No obstant això, Chacón assegurava que la conselleria de Territori i Sostenibilitat ja està treballant en la matèria per donar solucions i afirmava que des de la Vegueria Penedès, s’està treballant per fer proliferar una sinergia ja establerta entre els quatre alcaldes de les capitals de comarca.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, agraïa la presència de la consellera i explicava la nova redistribució d’estands realitzada a la Plaça de la Vila, entre els quals n’és present el de l’Ajuntament i que enguany presenta la nova marca turística de la ciutat.

FER UN COMENTARI