La Colla Gegantera de Reus talla la setena cama de la Vella Quaresma

0
928
Circ Raluy 728×90

Membres de la Colla Gegantera de Reus han tallat aquest dimecres la setena i darrera cama de la Vella Quaresma durant el darrer espectacle d’aquest cicle organitzat enguany a les Peixateries Velles. La Regidoria de Cultura i la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística han organitzat l’activitat de serrar una de les set cames de la Vella Quaresma mitjançant un espectacle adreçat als nens i nenes de la ciutat.

Aquesta setena sessió ha estat oberta al conjunt de la ciutadania, mentre les sis sessions anteriors han tingut com a públic desenes de nens i nenes d’escoles de Reus i la comarca. Aquest any, uns 2.000 xiquets i xiquetes de més de trenta escoles i llars d’infants s’han sumat a aquesta proposta. A més, les àrees de Cultura i Ensenyament han repartit a les escoles una imatge de la Vella Quaresma per muntar, dissenyada per Sergi Salvó (IAKARE).

L’espectacle està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el “Carni”, el gran protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s’ha acabat i que no tornarà fins l’any vinent.

L’acte s’ha vingut fent cada divendres a les 10:00 h durant el període de la Quaresma, amb músics, cançons i gresca. Cada setmana, membres d’entitats locals (persones vinculades al Carnaval, artistes, representants del món de la cultura popular, la música o el teatre) tallen les cames de la Vella Quaresma, que està penjada durant tot aquest període de l’any a les Peixateries Velles.

FER UN COMENTARI