La CGT convoca una vaga al telefèric de Montjuïc pel 14 i 15 d’abril

0
525
Circ Raluy 728×90
La CGT ha convocat una vaga al telefèric de Montjuïc pels dies 14 i 15 d’abril, en plena Setmana Santa, per reclamar un nou conveni. Segons TMB, l’empresa que gestiona el telefèric, Projectes i Serveis de Mobilitat, assegura que ha mostrat la seva disposició a millorar les condicions econòmiques de la plantilla “dins els topalls que estableixin per al sector públic els pressupostos de l’Estat del 2017 un cop siguin aprovats”. En aquest sentit, ofereix aplicar un increment salarial de l’1%, amb efectes de l’1 de gener passat, “una mesura que la part social ha rebutjat”, segons apunta.
Projectes i Serveis de Mobilitat ha indicat que durant el mes de març representants de l’empresa i dels treballadors van celebrar tres reunions amb vista a un nou acord salarial, un cop finalitzada la vigència de l’acord anterior i assenyala que a les reunions la part social va exposar una plataforma amb un increment salarial de l’IPC de més 2 punts u plus per festius i prima d’antiguitat.

L’empresa assegura que l’oferiment sobre l’increment salarial de l’1% ha estat reiterat i ampliat a les reunions de mediació que han tingut lloc aquesta setmana al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i “ha estat novament rebutjat novament per la representació sindical, que reclama un increment del 6%”, segons apunta l’empresa, que afegeix que els convocants han optat pel manteniment de la vaga, que comportarà la suspensió del servei del Telefèric els dies 14 i 15, Divendres Sant i Dissabte de Glòria.

Projectes i Serveis de Mobilitat recorda que la mobilitat a l’interior del Parc de Montjuïc es mantindrà amb la línia d’autobusos 150 (Plaça Espanya – Castell de Montjuïc).

FER UN COMENTARI