La caseta d’Endesa de la plaça Corsini esdevé una pissarra reivindicadora per la ciutadania

0
313

Després de ser l’escenari de l’innovador Mercat Central, la recent inauguració del Carilló i la Festa de l’Oli Nou d’aquest cap de setmana, la plaça Corsini ha estat la protagonista, en aquesta ocasió, d’una “remodelació” de la caseta d’Endesa. Una caseta que ja fa mesos que és polèmica, per una retirada que sembla que no arriba.

Tot just al toc de les 12h del Carilló, un grup de persones del Comitè de Defensa de la República de Tarragona han pintat la caseta de color groc i l’han convertit en un mur de reivindicacions.

Quan la Guàrdia Urbana i els Mossos han arribat, els hi han demanat la documentació i han identificat el col·lectiu independentista. Així ho han explicat i han mostrat el seu descontent en una piulada a Twitter:

Aquest acte inusual ha cridat l’atenció del públic que assistia a la Festa de l’Oli i d’aquells que s’havien apropat a la plaça Corsini per a veure el petit espectacle del Carilló. Així doncs, ha estat un fet que ha corregut com la pólvora i ben aviat figures polítiques, com Laia Estrada o Rubén Viñuales, n’han fet ressò a Twitter, tant per lloar-lo com per criticar-lo:

 

FER UN COMENTARI