La Casa Museu Gaudí obre les seves portes aquest Sant Jordi

Els passis gratuïts per visitar la residència de l'artista es van exhaurir en menys d'una hora

0
599
Karting Comarruga 728×90

La Casa Museu Gaudí ha celebrat aquest Sant Jordi la primera jornada de portes obertes. Un total de 640 persones han pogut accedir a les instal·lacions de manera gratuïta, el total dels passis que es van posar a disposició del públic i que es van exhaurir en menys d’una hora.

La responsable de la Casa Museu Gaudí, Núria Grau, ha explicat que no s’esperaven aquesta rebuda i veu possible repetir la iniciativa en vistes a l’any vinent. La majoria dels assistents han estat veïns de Barcelona i d’altres localitats catalanes, segons ha explicat l’organització. El públic amb acreditació ha pogut accedir al recinte entre les 16 i les 20 hores. La Casa Museu Gaudí, ubicada al Park Güell, va ser residència d’Antoni Gaudí del 1906 al 1925.

La rebuda per part del públic ha estat una sorpresa per a l’organització, que “no esperava” que una jornada com la de Sant Jordi els barcelonins pugessin fins al Parc Güell.

Els assistents han rebut aquesta jornada com “una oportunitat per veure un espai, fins ara desconegut”, segons ha comentat Gilbert, veí de Barcelona, que ha visitat l’espai amb el seu grup d’amics.

La Fundació Constructora del Temple Sagrada Família espera amb aquestes portes obertes que es reconegui la Casa Museu Gaudí com a part de la fundació. “El públic sols coneix la Sagrada Família i aquest és un projecte important dins la nostra organització”, explica Núria Grau.

El públic ha pogut visitar les exposicions sobre la vida d’Antoni Gaudí a l’interior de la casa, així com el petit jardí que l’envolta. La Sagrada Família també celebra el Sant Jordi amb una visita nocturna.

FER UN COMENTARI