La Canonja celebra el ‘Sopar de l’amistat’ per celebrar el seu 150è aniversari

L’acte, que aplega sempre a desenes de persones, se celebra al mig del carrer Raval i hi participen els socis de l’entitat i els seus acompanyants

0
415
DiverNadal Cunit 2018 728×90

La Societat ‘La Nova Amistat’ celebra avui divendres un dels actes amb més tradició de la Canonja, el ‘Sopar de l’amistat’. L’acte, que aplega sempre a desenes de persones, se celebra al mig del carrer Raval i hi participen els socis de l’entitat i els seus acompanyants. Com marca la tradició, dies abans de la celebració del sopar s’instal·la una vela de roba gegant que cobreix part del carrer i sota ella s’hi munten les taules del sopar. Aquest divendres es preveu l’assistència d’un centenar de persones.

Enguany, de manera prèvia, hi haurà una sessió de ball de Zumba oberta a tothom a les 19.00 h i posteriorment, a les 21.30 h, començarà el sopar que serà amenitzat amb l’actuació musical dels Black Boys Music Show. El 2017 és molt especial per la Societat ‘La Nova Amistat’, ja que l’entitat celebra els seus 150 anys d’història amb tot un seguit d’actes commemoratius que es van iniciar al febrer i es prolongaran fins al novembre. Per aquest motiu, al sopar es farà un brindis final per a celebrar aquest aniversari tan important i es lliurarà a cada soci un obsequi especial vinculat a la història de l’entitat.

La Societat
La Societat ‘La Nova Amistat’, fundada l’any 1867, és l’entitat més antiga del municipi de la Canonja i una de les de més antiguitat de les comarques de Tarragona. Ha tingut un paper molt important a nivell històric, sent el punt de trobada dels principals sectors del poble, especialment l’agrícola, el cultural, el polític o tot aquell altre relacionat amb l’oci, i durant molts anys hi va estar situat el cinema municipal.

FER UN COMENTARI