La caminada popular per l’Alzheimer recorrerà el 5 de novembre Sant Pere i Sant Pau

  El Patronat Municipal d’Esports i l’empresa de Gestió i Prestació de Serveis de Salut organitzen conjuntament l’activitat

  0
  446
  FarmaciaBanyeres_728x90

  El Patronat Municipal d’Esports (PMET) i l’empresa de Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS) organitzen conjuntament el diumenge 5 de novembre una caminada popular per l’Alzheimer amb motiu de l’arribada de la tardor i el 25è aniversari del GiPSS. Les inscripcions per prendre-hi part s’obren aquest dilluns 16 d’octubre.

  Els participants faran un itinerari per la memòria, visitant els masos oblidats de Sant Pere i Sant Pau. El recorregut, de 12 quilòmetres, tindrà la sortida i l’arribada a la Rambla Francesc Macià, davant de la plaça de les Corts Catalanes. L’organització ofereix un circuit natural amb molt de bosc però accessible a totes les edats. En tot moment el recorregut estarà controlat pels voluntaris guies que vetllaran per la seguretat dels participants, així com els voluntaris de protecció Civil.

  Un cop completada la caminada s’oferirà a tots els participants un avituallament per refer forces, a base de galetes, suc de fruita, barretes energètiques i aigua, així com una samarreta commemorativa de la caminada.

  Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar a partir del 16 a les diferents instal·lacions esportives municipals (Campclar, Riu Clar, Part Baixa-Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Sant Salvador) i, a través d’Internet, a la pàgina web. Les inscripcions es tancaran el 3 de novembre al migdia o en el moment d’arribar al nombre màxim de 600 caminants.

  FER UN COMENTARI