La Cambra de Comerç impulsa un programa d’ajuts per les PIMES i Microempreses

La sol•licitud per rebre els ajuts es podrà presentar el proper dijous 13 de juliol

0
704
DiverNadal Cunit 2018 728×90

La Cambra de Comerç de Lleida ha presentat, aquest matí, el programa d’ajudes econòmiques del Fons Estructural de la Unió Europea. Aquestes ajudes, finançades per la mateixa Cambra de Comerç de Lleida juntament amb altres institucions, van adreçades a petites i mitjanes empreses (PIMES) lleidatanes amb l’objectiu de potenciar la seva competitivitat i internacionalització. El pressupost total del programa, que s’inicia aquest 2017 i durarà fins el 2020, és de 1.121.000 euros.

El programa es divideix en dos eixos d’actuació: internacionalització i competitivitat. Pel que fa a internacionalització es poden trobar els programes Xpande i Xpande Digital, els quals consisteixen en investigar i seleccionar mercats. D’altra banda, dintre de la competitivitat es troben els programes d’Innocàmeres, de Comerç Minorista, de Turisme i de TiC Càmeres. Tots aquests segueixen el mateix procediment, primerament una fase d’anàlisi i d’assessorament i, tot seguit, la fase d’execució que és acompanyada pels ajuts del programa.

Cadascuna de les sol·licituds del programa exigeix una sèrie de requisits bàsics, tot i que, no s’impedeix a cap empresa la seva presentació als ajuts del programa. Tanmateix, el programa està adreçat únicament a les empreses de Lleida les quals podran presentar la seva sol·licitud el proper dijous 13 de juliol.

INGRID PINO

FER UN COMENTARI