La Bisbal del Penedès celebra la primera Setmana de l’Empresa i l’Ocupació

La iniciativa té la intenció de potenciar la interacció de l’administració amb les empreses, els comerços, els emprenedors, els autònoms i els desocupats

0
297

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès celebrarà la Setmana de l’Empresa i Ocupació del 28 del maig a l’1 de juny. La iniciativa neix amb la intenció de potenciar la interacció de l’administració local amb les empreses, els comerços, els emprenedors, els autònoms i els desocupats amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de la població de la Bisbal, incrementar i potenciar el teixit comercial i empresarial local i oferir formació adequada a les necessitats de les empreses.

És per aquest motiu que la Regidoria d’Ocupació ha organitzat diverses activitats que tindran lloc entre el 28 de maig i l’1 de juny. L’alcaldessa de la Bisbal i regidora d’Ocupació, Agnès Ferré, pensa que “aquesta primera Setmana de l’Empresa i Ocupació pot ajudar a donar més visibilitat als col·lectius relacionats amb l’ocupació que tenim al municipi i al nostre entorn”. Alhora, ha remarcat que “des de la Regidoria d’Ocupació i el SOM Bisbal treballem cada dia per millorar l’ocupabilitat i enfortir la relació que mantenim amb tots els actors que formen part del teixit comercial i empresarial del municipi. No obstant això, creiem que la celebració d’aquesta setmana ens aproparà i millorarà encara més la nostra interacció amb empresaris, botiguers, autònoms, treballadors o aturats i ens injectarà una bona dosi de motivació a tots plegats’.

 

 

FER UN COMENTARI