La Bisbal del Penedès ampliarà la potència elèctrica en els polígons industrials del municipi

Les infraestructures a realitzar tindran un cost total superior als 4 milions d’euros, beneficiant la xarxa que arriba als termes de Banyeres, Santa Oliva i La Bisbal

0
554
FarmaciaBanyeres_728x90

L’ajuntament de La Bisbal del Penedès ha aprovat per unanimitat un conveni amb Endesa Distribució Elèctrica (EDE) per dur a terme la tramitació legal pel desenvolupament de les actuacions urbanístiques previstes en l’ordenament urbanístic de diversos municipis, inclòs el municipi de La Bisbal, per a la realització d’infraestructures d’energia elèctrica que permetin disposar, als promotors de diversos polígons industrials, de l’increment de potència elèctrica que havien sol·licitat. És a dir, s’ha signat una ampliació de les infraestructures elèctriques que permetrà ampliar la potència contractada als polígons industrials de La Bisbal del Penedès.

Les infraestructures a realitzar tindran un cost total superior als 4 milions d’euros i s’iniciaran a la SE Castellet, beneficiant la xarxa que arriba als termes de Banyeres, Santa Oliva i La Bisbal. Així, la infraestructura suposa ampliar la SE Castellet, quatre línies subterrànies, les connexions necessàries a la xarxa existent dels diferents polígons, realitzar la construcció d’una nova línia aèria de mitja tensió de quatre circuits des de torres metàl·liques i l’ampliació del transformador de Castellet. Per poder dur a terme aquesta ampliació de les infraestructures i, per tant, ampliar la potència contractada als polígons, s’ha comptat amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona i, en concret, amb la seva directora, Carme Mansilla, que ha assessorat l’ajuntament bisbalenc sobre el contingut del conveni i el seu procediment.

El conveni que es signarà properament comptarà amb EDE, quatre polígons i dues empreses. Cadascú acceptarà les condicions dels seus convenis i contractes. L’ajuntament de La Bisbal del Penedès, per la seva banda, signarà com a part promotora de Les Planes. Val a dir que el pagament anirà a càrrec dels propietaris.

FER UN COMENTARI