La 16a edició del “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park aplega més de 6.000 persones

Va tenir lloc el passat dissabte, dia 12

0
383

El passat dissabte 12 de maig, la festa “Posa’t la Gorra!” va arribar la 16a edició a les terres tarragonines, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i donar-los un suport psicosocial integral, en col·laboració amb la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d’exclusió social, amb especial atenció a infants i joves.

Més de 6.000 persones es van posar la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. A més a més de les atraccions del parc, van poder gaudir d’actuacions, animació i tallers a la festa situada a la Plaça de la Xina on el periodista i escriptor, Jair Domínguez, va ser el mestre de cerimònies. Com sempre, el moment més important i emotiu de la festa va ser la lectura del manifest a càrrec de dues parelles de germanes, acompanyades pels representants institucionals i membres de la junta.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació de Tarragona d’AFANOC i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a totes les famílies que s’han de desplaçar de les seves poblacions d’origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i que en 6 anys en funcionament ja ha donat servei vora les 900 famílies.

L’entitat vol expressar la seva satisfacció pels resultats de la campanya que valora molt positivament alhora que vol transmetre el seu agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

SIS FAMÍLIES JA HAN GAUDIT DEL PROJECTE PORTAVENTURA DREAMS

La Festa “Posa’t la Gorra!” va coincidir amb l’estança de la sisena família que va gaudir del projecte PortAventura Dreams. La Fundació PortAventura va engegar-lo el juny passat, durant aquest any sis famílies senceres han gaudit d’una autèntica experiència de luxe a PortAventura World que inclou una estada completa i personalitzada de cap de setmana al parc i ressort.

L’experiència està sent un èxit i la valoració és molt positiva, ja està previst que al juny una setena família d’AFANOC gaudirà de l’experiència.

FER UN COMENTARI