Junts Per Catalunya Vilanova decideix impulsar una candidatura unitària independentista per a les eleccions municipals de 2019

Asseguren que la setmana vinent iniciaran les converses amb ERC, la CUP, SOM VNG, Demòcrates, l'ANC i Òmnium, i que renunciaran al que calgui per garantir la unitat del sobiranisme.

0
741
Daniel Gàmez, Blanca Albà i Neus Lloveras en roda de premsa aquesta tarda. Foto: Jordi Nieto.

Aquesta tarda, el PdeCat Vilanova i la Geltrú, ha convocat una roda de premsa per explicar quines són les seves intencions de cara a les eleccions municipals de la primavera vinent.
El president del partit a la ciutat, Daniel Gámez, iniciava la compareixença comunicant que s’havia decidit fer un pas endavant de cara a les eleccions, ja que la situació del país ho requeria.

Tot seguit, l’alcaldable, Blanca Albà, reconeixia la complexa situació que deixaven els resultats de les eleccions del passat 21 de desembre i anunciava que “és el moment d’iniciar les converses amb ERC, la CUP, SOM VNG,Demòcrates, ANC, i Omnium amb l’objectiu de presentar una candidatura unitària independentista potent, sota el nom de Junts Per Catalunya Vilanova, tal  com s’ha produït a Argentona, per fer front a la maquinària de l’Estat Espanyol, als partits unionistes i a tots aquells partits i organitzacions que estan posant en perill la cohesió de la societat catalana”.

Així mateix, considera que “és una acció necessària per continuar reivindicant els drets de tota la ciutadania, la lluita per la democràcia, l’alliberament dels presos polítics i per tothom que està sent investigat i patint la repressió de l’Estat,  com és el cas de l’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras”. Albà aprofitava per reconèixer que “renunciarem al que calgui per garantir la unitat del sobiranisme”.

Al seu torn, Neus Lloveras, com a alcaldessa, assegura “sentir-se avergonyida pel paper que estan realitzant els partits sobiranistes en aquest moment”, a qui els acusa d’estar actuant en clau partidista. Així mateix, exposava que “ens devem a aquesta gent que va confiar en nosaltres i volem treballar i liderar aquesta línia de partit unitari”. Per finalitzar, confessava que per a  l’executiva de PDeCat,  Blanca Albà continua sent l’alcaldable a la ciutat de Vilanova i la Geltrú.

FER UN COMENTARI