Juan Luis Ruiz és el candidat del PSC a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú

Així ho ha proclamat el partit en l'assemblea oberta celebrada aquesta tarda al Centre Cívic de Sant Joan. Ruiz és la segona vegada que ocuparà aquest càrrec després que ho fes per primer cop en les eleccions de 2015

0
573
Imatge de Juan Luis Ruiz. Foto: Jordi Nieto

El portaveu del PSC Vilanova i la Geltrú  i primer secretari de la Federació Socialista de l’Alt Penedès-Garraf, Juan Luis Ruiz,  ha estat proclamat com a candidat a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, després que ningú més hagi presentat cap candidatura per encapçalar la formació socialista a les pròximes eleccions municipals.

En una sessió que ha comptat amb la presència dels diputats socialistes al Parlament de Catalunya, Esther Niubó i Carles Castillo, el cap de llista vilanoví agraïa l’escalf rebut per la militància que ha recolzat la seva candidatura amb  un 74% dels avals. Així mateix, tenia paraules d’agraïment pels seus companys de partit, a qui es referia amb “és un honor ser el vostre company”.

Després d’ admetre que ha estat un any complicat i d’haver requerit d’un període de reflexió, Ruiz assegura tenir l’empenta necessària per afrontar aquest repte que defineix com a apassionant i del qual afirma que, a diferència d’altres candidats, ell es presenta per Vilanova i la Geltrú no per la situació que viu Catalunya. “Vilanova i la Geltrú necessita un nou rumb, un rumb amb un govern que sàpiga aprofitar les oportunitats que genera la ciutat i d’això els socialistes en sabem” aclaria Ruiz.

Tot i que assegura que encara és molt aviat per parlar del programa de govern i de la llista, el candidat del PSC es mostra absolutament compromès amb els temes de política social, on considera que “tot  i estar sortint de la crisi, malauradament encara hi ha moltes famílies en estat de precarietat”. De la mateixa manera,  Ruiz estableix com a prioritat crear una ciutat atractiva amb la mirada posada en la promoció econòmica i on imperi la necessitat de tenir un  espai públic en condicions, capaç de generar inversions.

Ruiz acabava la seva intervenció anunciant que “el Partit Socialista és mostra disposat a treballar amb l’únic objectiu de millorar Vilanova i la Geltrú, amb els despatxos oberts i amb els peus al carrer per atendre totes les necessitats que la ciutat requereix. Vilanova i la Geltrú mereix capitalitat, integració, sostenibilitat, cohesió social i una mirada àmplia que no descuidi els barris, que vetlli per a tota la ciutadania i que apliqui la transparència com a mètode de treball”.

FER UN COMENTARI