La jornada “Esport i valor” arriba aquest divendres a Tarragona

Esportistes professionals i especialistes de l'àmbit de la psicologia esportiva es reuneixen per parlar de la importància dels valors als esports

0
503

Aquest divendres se celebra la jornada “Esports i valors” a la Sala d’actes del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. Aquesta jornada està organitzada per la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a més de l’Ajuntament de Tarragona i els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Durant el dia es farà una conferència i diverses taules rodones sobre temes diferents relacionats amb els esports i els valors. A la jornada hi haurà esportistes professionals, entre els quals es troben els medallistes olímpics i paralímpics Joel González, Jordi Arrese, Marcos Blanquiño i Gererad Descarrega, i especialistes de l’àmbit de la psicologia esportiva, a més d’entitats esportives.

Amb aquestes activitats “es pretén buscar la relació entre l’esport i els valors que pot representar”, diu el president de la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Jaume Descarrega, com són “la motivació, la superació i l’ètica” entre d’altres. La jornada es dirigeix tant als esportistes, com a les entitats esportives, les persones que tenen relació amb l’esport o qualsevol docent per tal de “transmetre els valors que utilitzen els esports”, tal com reitera Jaume Descarrega.

El tercer tinent d’alcalde i conseller Comissionat dels Jocs Mediterranis 2018, Javier Villamayor Caamaño, ha destacat l’extrema qualitat de la jornada pels diferents convidats dels diversos àmbits a més de destacar la importància d’una disciplina relativament nova com és la psicologia esportiva. “Estem creant un esdeveniment que tingui continuïtat”, ha dit el conseller expressant l’esperança que es repeteixin en un futur unes jornades com aquesta.

La jornada “Esports i valors” és oberta i gratuïta però requereix inscripció prèvia a través de la pàgina web oficial.

FER UN COMENTARI