Jornada de neteja de platges a l’Hospitalet de l’Infant per aquest diumenge 15 d’octubre

L’ha organitzada l’Ajuntament i Glups Diving Center per col·laborar en la conservació del fons marí i en la conscienciació mediambiental

0
240
Wifi_Penedès_728x90

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Glups Diving Center han organitzat per aquest diumenge 15 d’octubre una jornada de neteja de platges a l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de diverses entitats i establiments locals. El punt de trobada serà la Platja de l’Arenal (davant la Base Nàutica i el camp de futbol), a les 9 hores. A les 13 h és previst que finalitzi, amb el pesatge dels residus recollits i un dinar de germanor per a tots els participants.

Aquesta activitat, que té com a objectiu col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental, està adreçada a tothom: tant bussejadors amb ampolla (amb certificació i assegurança vigent), com bussejadors a pulmó (apneistes amb assegurança vigent), aficionats a l’snorkel i voluntaris per netejar en terra.

A tots els participants que no disposin de material de busseig, Glups Diving Centre els el cedirà per realitzar l’activitat sense cost addicional (excepte els escarpins). Per a la bona organització i previsió de material, precisament, es demana a les persones interessades a prendre part en aquesta jornada que escriguin un correu electrònic a l’adreça buceo@glupsdiving.com amb les dades que figuren al cartell. Més informació a: 977 792 818 i al web.

FER UN COMENTARI