Jordi Vila Rius és el nou Primer Secretari de l’Agrupació local del PSC de la Ràpita

Ha comptat amb un suport unànime de tots els assistents a l'assemblea

0
521
Jordi Vila Rius, el Primer Secretari de l'Agrupació local del PSC de la Ràpita

Jordi Vila Rius ha estat escollit Primer Secretari de l’Agrupació local del PSC de Sant Carles de la Ràpita amb un suport unànime de tots els assistents a l’assemblea celebrada recentment; així doncs, estarà al càrrec els pròxims quatre anys. A més, Vila ja va ser regidor de Governació de l’Ajuntament de la Ràpita durant els anys 2007 i 2008.

En l’assemblea també s’ha escollit a la nova comissió executiva i, cal destacar, l’entrada de militants que no havien tingut cap càrrec orgànic anteriorment. No obstant això, alguns dels militants continuen formant-hi part després de molts anys d’experiència en l’àmbit polític.

Bibiana Porres ha estat escollida membre de la comissió executiva local com a responsable de l’àrea d’organització, i Rosa Anglès com a encarregada de l’àrea de política municipal. Ambdues, formen part de l’executiva de la Federació de les Terres de l’Ebre i, a més, tenen una gran experiència en el món municipal. D’altres membres escollits han estat Vicent Balagué, Ràpita Balagué i Josep Pitarch.

FER UN COMENTARI