Jordi Sendra renuncia a la seva candidatura per ser alcaldable del PDECat a Tarragona

Dídac Nadal serà l'únic candidat a les primàries

0
738

Aquest matí via correu Jordi Sendra ha comunicat al seu partit, el Partit Demòcrata Europeu de Catalunya, la seva renúncia com a candidat a les primàries per escollir alcaldable per al maig de 2019. D’aquesta manera, tenint en compte que només hi havia una altra candidatura, la de Dídac Nadal, queden pendents les votacions del dimecres 30 al vespre per confirmar el fill de l’anterior alcalde, Joan Miquel Nadal, com a futur alcaldable de la formació conservadora.

Tot plegat es produeix uns dies després que tant Jordi Sendra com Dídac Nadal hagin concedit diferents entrevistes a mitjans de comunicació en què cadascun explicava les seves propostes i diferenciava el seu model de l’altre candidat. La decisió de Sendra ha agafat per sorpresa el partit, que està ultimant detalls de cara a dimecres, en què es preveu que se celebri una assemblea amb els associats.

Tot i que Nadal sigui nomenat alcaldable del PDECat, això no vol dir que sigui el candidat a les llistes, ja que el partit s’està plantejant repetir la fórmula del 21-D, és a dir, fer servir la marca de “Junts per Catalunya” per les municipals.

FER UN COMENTARI